Фото: УНИАН

Відповідне повідомлення розміщене на сайті так званої Держради Криму.

«Народний депутат України Володимир Рибак виключений зі списку осіб, перебування яких на території Республіки Крим є небажаним. На адресу Державної ради Республіки Крим надійшло офіційне звернення народного депутата України В.В. Рибака, в якому він інформує про відкликання свого голосу за проект постанови № 4461 від 15 березня 2014 року «Про дострокове припинення повноважень Верховної ради Автономної Республіки Крим». За результатами розгляду одержаного звернення Постійною комісією Державної ради Республіки Крим з нормотворчої діяльності, організації роботи ДР і зв'язків із громадськістю прийнято рішення про виключення В.В. Рибака зі списку осіб, перебування яких на території Республіки Крим є небажаним», – говориться в повідомленні.Читайте такожЗМІ: Царьов утік до Криму

Також на сайті розміщено оновлений список осіб, перебування яких на території Республіки Крим є небажаним. На сьогодні він включає 338 чоловік.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, після окупації Криму російськими військовими нелегітимна влада АРК 16 березня провела незаконний референдум і заявила, що майже 97% громадян, що взяли участь в ньому, проголосували за приєднання Криму до Росії.Читайте такожТимошенко та Яроша оголосили персонами нон грата в Криму

15 березня Верховна Рада України прийняла постанову про дострокове припинення повноважень Верховної Ради Автономної Республіки Крим (№4461). За це рішення проголосували 278 народних депутатів із 296, зареєстрованих у сесійному залі ВР.

У свою чергу, кримська влада 27 березня опублікувала список із 320 колишніх і чинних депутатів Верховної Ради України, а також представників виконавчої влади, перебування яких в Криму є «небажаним».