REUTERS

Як повідомили УНІАН у Прес-cектор ГУ СБ України у м. Києві та Київській області, встановлено, що 33-річний тренер однієї із секцій зі змішаних єдиноборств, створивши із членів секції віком від 15 до 18 років групу під назвою «Я – русский», нав’язував їм свої погляди щодо необхідності об’єднання слов’янських народів під егідою Російської Федерації, пропагував неприязнь та ненависть до жителів Західної України.

Також ця група була зареєстрована в одній із соціальних мереж, де розміщувалися фотографії з виїзних тренувань. Крім того, зі слів членів клубу, тренер фотографував їх на фоні прапора і символіки РФ. 

Читайте такожГрупа 1+1 медіа зняла з показу 15 серіалів, які вихваляють збройні сили РФСпівробітники Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області офіційно попередили чоловіка, що такі дії надалі можуть призвести до вчинення суспільно-небезпечного діяння, відповідальність за яке передбачене Кримінальним кодексом України. У разі вчинення такого правопорушення офіційне застереження буде передано до органу досудового розслідування, іншого державного органу або суду.

Відео дня