REUTERS

У Луганську озброєні бойовики насильно забрали молодого чоловіка в "армію південного сходу", увірвавшись до нього додому.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook глава Управління зі зв'язків з громадськістю обласного МВС Тетяна Погукай.

"Щойно надійшла інформація про те, що сьогодні, о 14.00 група озброєних автоматичною зброєю людей, одягнених в камуфльований одяг, прийшли за адресою вулиця 40 Років Жовтня, будинок 40, представилися представниками «південно-східної армії» і оголосили гр-ну Афендик Віктору Костянтиновичу, 1989 р.н. про те, що його призивають до лав південно-східної армії", - пише вона.

Відео дня

Читайте такожУ Донецькій області бойовики примусово мобілізують чоловіків - ОДА

За словами Погукай, почувши від молодого чоловіка відмову, бойовики обстріляли з автоматів ворота і увірвалися у двір. Потім вони побили хлопця, перевернули в домі всі речі, після чого насильно посадили Афендик В.К. у автомобіль «Пежо» і відвезли в приміщення СБУ (захоплене озброєними людьми).

Читайте такожДонські козаки Луганщини закликали Путіна надати українцям військову підтримку

"Дізнавшись про подію, батько хлопця приїхав до будівлі СБУ, щоб забрати сина, проте там йому заявили, що його там немає. І додали: «...вітаємо, ваш син тепер доблесний воїн армії південного сходу»", - додає Погукай.