У Луганську серйозні проблеми з водою

Про це повідомляє сайт Луганської міськради.

"На даний момент знеструмлено житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, у тому числі лікувальні установи. Тимчасово лікарні живляться від електрогенераторів, проте в місті вже вичерпані наявні запаси палива", - йдеться в повідомленні.

Через відсутність електроенергії також припинили роботу насосні і підвищувальні станції, в місті серйозні проблеми з водопостачанням.

Відео дня

"В даний час фахівці не можуть виїхати на місце події через безперервні збройні сутички. Як тільки випаде така можливість, будуть розглянуті варіанти вирішення аварійної ситуації та відновлення подачі електроенергії", - повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Читайте такожУ Луганську за минулу добу загинули 3 мирні жителі: серед жертв - 15-річний підлітокУ той же час кореспондент УНІАН, посилаючись на прес-службу міськради, повідомляє, що відключено від енергопостачання близько 85% Луганська.

Згідно з оцінками фахівців, при наявності трансформатора вагою понад 100 тонн, а також інших складових, для проведення аварійно-відновлювальних, пусконалагоджувальних робіт та відновлення електропостачання необхідний орієнтовно один місяць за умови, що в цьому районі припиняться збройні зіткнення.

Раніше повідомлялося, що повністю припинено завезення продовольства в місто.

Луганськ залишився без світла