/ REUTERS REUTERS

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Донецької міської ради.

У повідомленні відзначили, що фахівці підприємств «Донецькобленерго» і «Енерговугілля» займаються відновленням пошкоджених мереж енергопостачання.

ККП «Донецькміськтепломережа» продовжує планову підготовку джерел теплопостачання до роботи в осінньо-зимовий період. На сьогодні працюють 73 котельних, які забезпечують гарячою водою жителів міста, ще 21 котельна перебуває на плановому ремонті для підготовки котельного обладнання до опалювального періоду.

Відео дня

Читайте такожУ Донецьку в результаті обстрілу загинуло 4 мирних жителів, 18 - отримали поранення - ОДАЧерез відключення електропостачання зупинено роботу двох котельних у Куйбишевському районі – кв. 538 і кв. 605. Так, без гарячої води залишаються жителі за такими адресами: вул. Ленкоранська, № 12, 14, 17, 19, вул. Туманяна, № 17, 17а, 19, 21, вул. Шахтарської Слави, № 6, 8, 10, 12, 14, пров. Колгоспний, № 1а, а також дитячі дошкільні заклади № 364 і № 221, загальноосвітні школи № 41 і № 71 і міські лікарні № 8 і № 19.

Читайте такожУ Донецьку терористи з артилерії обстріляли лікарню, одна людина загинула, троє пораненіНезважаючи на складну ситуацію у місті, фахівцями ККП «Донецькміськтепломережа» проводиться планомірна підготовка теплового господарства до наступного опалювального періоду, всі регламентні роботи ведуться згідно з графіком, запевнили у міськраді.