У Вінниці, під час війни і воєнного стану в країні дві гілки влади торпедують обласну військову адміністрацію. 

Зокрема, голова Вінницької обласної ради заявив про "спроби політичного тиску, які вважає злочинними", а мер Вінниці звинувачує в соцмережах "окремих посадових осіб обласної виконавчої влади" і прирівнює правоохоронців Вінниччини до каральних органів, які, цитата, "придушують громади області".

На думку голови "Партії вінничан" Миколи Філонова така поведінка є неприйнятною в умовах війни. "Така позиція є неприпустимою. І так ми нашу перемогу точно не наближаємо", – цитує Миколу Філонова прес-служба "Партії вінничан".

Відео дня

На його думку політичні чвари та ненормальна гонитва за рейтингом в умовах війни працюють проти України, дестабілізують єдину виконавчу вертикаль влади, на чолі якої стоїть Президент. Тому у даний момент, незалежно від політичних симпатій та антипатій, маємо згуртуватися навколо владного центру ухвалення рішень у Києві.

"Забудьте про політичні чвари, рейтинги і партійні інтереси допоки на нашій землі є хоча б один живий окупант. Бо коли українці сваряться між собою, десь в зауральському бункері відкорковують "совєтскоє шампанське", – резюмував Микола Філонов.