Владислав Атрошенко і Віталій Кличко

"УДАР Віталія Кличка" розвивається і продовжить консолідувати місцевих лідерів та фахівців. Про це заявив лідер партії "Рідний дім" мер Чернігова Владислав Атрошенко в інтерв’ю виданню "Українські новини", коментуючи підписання меморандуму про об’єднання. 

"Кличко та "УДАР" - це надійні партнери. Рейтинг довіри до Кличка – понад 50%. Тобто він об’єднує українців, він об’єднує країну. Він визнаний світом. Запитайте у будь-кого з іноземців, з ким в них асоціюється Україна. Кличка назвуть одним з перших. А щодо партії, то  "УДАР" зараз розвивається і, переконаний, стане магнітом для регіональних лідерів та професіоналів, які працюють, як кажуть, на землі і розуміють, як має рухатися країна", - наголосив мер Чернігова. 

Він зазначив, що консолідація зусиль "УДАРу" та "Рідного дому" також є сигнал для інших лідерів місцевого самоврядування. 

Відео дня

"Коли працюєш на рівні місцевого самоврядування, розумієш, які проблеми найбільш гострі для людей. Але вирішити ці проблеми на місцевому рівні в окремо взятому Чернігові чи Києві неможливо. Треба консолідуватись. Чим більше толкових людей, які розуміють, куди рухатись – тим швидше ми зрушимо з місця цей масив проблем. Наш союз – це робота. ЇЇ результатом має стати саме та Україна, про яку ми всі мріємо: сильна, самодостатня, європейська. Об’єднання "Рідного дому" та "УДАРу" – це сигнал місцевим лідерам. Ми були першими", - пояснив Атрошенко.

Він також підкреслив, що партії об’єднуються не проти когось, а за Україну. 

29 липня у Чернігові відбувся "Форум Єдності", на якому Віталій Кличко та Владислав Атрошенко підписали меморандум про об’єднання зусиль та спільну участь у виборах на платформі "УДАРу".