Лерос назвав Юрченка" шісткою " Тищенка / фото УНІАН

Народний депутат України Гео Лерос опублікував на своїй сторінці в Facebook кадри, зняті камерами спостереження в кулуарах Ради, на яких видно, як чоловік, схожий на нардепа Миколу Тищенка, допомагає Олександру Юрченку, з яким у Лероса напередодні стався конфлікт, записувати відеозвернення. 

Читайте такожСкандальний Юрченко отримав по шиї від Гео Лерос (відео)"Так це ти мені влаштував, Коля? Наступного разу не посилай свою шістку, а приходь сам. Я тільки про тебе починаю забувати, так ти відразу нагадуєш, що ти досі на волі. Виправлюсь!", - написав Лерос. 

За його словами, на фотографіях видно, як Тищенко вчора "тренував" нардепа Юрченка.

"Поправляв йому зачіску і записував на свій телефон те саме відео, де нардеп хабарник розповідає як я на нього напав", - написав Тищенко.

"Миколо, тебе і твою київську мафію разом з Комарницьким і Холодовим буду возити мордою по с**нині. Ви ще за підпал авто не відповіли", - написав народний депутат. 

Бійка Юрченка і Лероса

Вчора між нардепами Юрченком і Леросом біля входу в парламент на очах у журналістів сталася сутичка. Юрченко назвав Лероса "део ланосом", відразу після чого Лерос підійшов до нього і взяв за шию, намагаючись затягнути в будівлю парламенту.

Пізніше нардепи побилися в кулуарах парламенту.