Єрмак проведе перемовини з радником президента Франції / фото УНІАН

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у складі української делегації сьогодні, 12 червня, здійснить одноденний робочий візит до Франції для переговорів з радником президента Французької Республіки Еммануелем Бонном, який представляє Париж на переговорах радників лідерів країн – учасниць «нормандського формат».

Про це повідомляє прес-служба Офісу глави держави.

Читайте такожРосія систематично поставляє до ОРДЛО військових, озброєння й техніку - українська сторона СЦКК

Відео дня

«12 червня керівник Офісу президента Андрій Єрмак у складі української делегації здійснить одноденний робочий візит до Франції», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у Франції запланована його зустріч із зовнішньополітичним радником президента Французької Республіки Еммануелем Бонном, який представляє Францію на переговорах радників лідерів країн – учасниць «нормандського формату».

Українську делегацію очолює віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. До її складу також ввійшли міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, заступник керівника ОП Ігор Жовква та радник президента Руслан Демченко.