Вадим Пристайко поїде до Британії послом від України / Фото УНІАН

Посаду віце-прем’єра з питань євроінтеграції може обійняти Ольга Стефанішина.

Про це повідомила заступниця голови фракції партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук у Facebook за результатами сьогоднішнього засідання фракції.

"Вакансію віцепрем’єра з євроінтеграції займе Ольга Стефанішина – не наша колега з "Голосу", а колишня директорка урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції. Ольга сьогодні була у нас на фракції, відчувається, що вона не просто розбирається в питанні, а добре знає, що потрібно робити на цій посаді", - написала Кравчук.

Відео дня

Читайте такожДля вступу України до НАТО немає жодних юридичних перешкод - Пристайко

Вона додала, що віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадим Пристайко може стати послом України у Великій Британії. 

"Нам повідомили, що Вадим Пристайко буде відряджений для роботи послом України у Великій Британії. Це, з одного боку, втрата для Кабміну, але ми змушені на це піти, з огляду на трансформації, які відбуваються в Євросоюзі. Україні в Британії потрібен потужний посол, який зможе налагодити ефективну комунікацію з урядом задля забезпечення підтримки нашої країни в проведенні реформ і захисті суверенітету", - зазначила Кравчук. 

Як повідомляв раніше УНІАН, тим часом на посаду міністра екології у фракції «Слуга народу» розглядають кандидатуру Романа Абрамовського.