Сьогодні вони перетнули кордон / колаж gomel.today

Білоруські опозиціонери Іван Кравцов та Антон Родненков на цей час їдуть до Києва.

Про це РБК-Україна повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За його даними, сьогодні вони перетнули кордон.

Відео дня

Читайте такожЛукашенко уперше відреагував на викрадення Колесникової: затримали правильно

Затримання Марії Колеснікової: що відомо

  • Очевидиця викрадення Анастасія розповіла, що опозиціонерку викрали біля Національного художнього музею - невідомі посадили її в мікроавтобус з написом «Зв'язок» і відвезли в невідомому напрямку.
  • Прес-секретар Координаційної ради Антон Роднєнков сказав, що Марія була одна в центрі міста у справах. Про її зникнення Роднєнков дізнався від ЗМІ, і став з'ясовувати, де знаходиться Марія. Пізніше телефон Роднєнкова також став недоступний.
  • З'явилася також інформація про затримання члена Координаційної ради опозиції Андрія Єгорова. Напередодні під час протестних акцій затримана і керівник громадського екологічного об'єднання "Екодім" Ірина Сухій.
  • Мінська міліція заявляє, що не затримувала Марію Колеснікову. Офіційний представник МВС республіки Ольга Чемоданова заявила, що поки нічого не може повідомити про передбачуване затримання члена президії КС.
  • Пізніше з'явилася інформація про те, що Колеснікова покинула Білорусь і прибула до України. За іншою версією, Колеснікову затримали на кордоні, а Роднєнкову і Кравцову вдалося покинути Білорусь.
  • У Держприкордонслужбі України підтвердили інформацію про те, що Роднєнков і Кравцов перетнули білорусько-український кордон.