Рада зібралася на засідання / фото УНІАН

Сьогодні Верховна Рада продовжить розгляд у другому читанні законопроекту про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор (№ 2285-д).

Як передає кореспондент УНІАН, у сьогоднішньому порядку денному також проект закону про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові.

Крім того, в переліку законопроектів на сьогодні міститься проект закону про приватну детективну діяльність.

Як повідомляв УНІАН, 16 січня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор (№ 2285-д).

Читайте також"Жахнемо!", поїдання бичків та "алко-туризм": журналісти показали, чим займаються нардепи на засіданні Ради (фото)

Законопроектом запроваджується виключний перелік видів діяльності у сфері азартних ігор, дозволених в Україні, а саме: організація та проведення азартних ігор у гральних закладах казино, а також через інтернет; організація та проведення букмекерської діяльності в букмекерських пунктах, а також її проведення через інтернет; випуск та проведення лотерей; організація та проведення азартних ігор у покер через інтернет.

30 червня ВР почала розгляд законопроекту у другому читанні.

Того ж дня голова Верховної Ради Дмитро Разумков висловив думку, що на розгляд законопроекту про гральний бізнес піде декілька днів.