Павло Вовк / фото з Facebook

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк прийшов на допит в НАБУ. Про це повідомила кореспондентка «5 каналу» Єва Ніколашвілі.

Однак допит не відбувся, тому що слідчого не було на місці й він не брав слухавку. Тому через півгодини очікування Вовк пішов з НАБУ.

Пізніше на сторінці в Фейсбук він звинуватив НАБУ в тому, що там зацікавлені виключно в піарі, а не в розслідуванні справи.

Відео дня

«НАБУ - це наш Мідас, тільки навпаки. Воно перетворює на цирк все, до чого торкається. Сьогодні о 8 годині ранку мав відбутися допит, заради якого вони так голосно і абсолютно незаконно начебто оголошували мене «в розшук». Я, як законослухняний громадянин, прийшов на призначений час, проте не застав в НАБУ нікого, крім журналістів, яким хтось дбайливо повідомив час мого приходу. Слідчого на місці не виявилося. Спроби моїх адвокатів зателефонувати і з'ясувати, чому він ігнорує власний захід, не увінчалися успіхом - слідчий не брав трубку. 40 хвилин очікування. І ми пішли. Цілком очевидно, що НАБУ, як і в минулому році, не збирається розслідувати справу. Більш того, вони панічно її бояться, оскільки розуміють, що розслідувати там нічого. НАБУ потрібен тільки піар і нічого більше», - написав він.

Нагадаємо, щоб викликати Павла Вовка на допит, НАБУ минулого тижня оголошувало суддю і декількох його колег в розшук.