За партію "ОПЗЖ" готові проголосувати 17,4% / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

У трійці лідерів парламентського рейтингу-партії "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя" і "Європейська солідарність".

Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" з 2 по 4 січня.

фото " Рейтинг"

У парламентському рейтингу лідером є партія «Слуга народу», яку готові підтримати 21,6% серед тих, хто готовий голосувати і визначився з вибором. За партію «ОПЗЖ» готові проголосувати 17,4%, партію «Європейська солідарність» – 14,5%, партію «Батьківщина» – 10,9%. За партію «Українська стратегія Гройсмана» віддали б свої голоси 5,7%, Радикальну партію – 5,6%, партію «За майбутнє» – 3,7%, партію «Свобода» – 3,2%, партію "УДАР" – 3,1%, партію Шарія – 2,9%, партії «Голос» та «Сила і честь» – по 2,8%, партію «Наш край» – 2,2%.

Відео дня
фото " Рейтинг"

Читайте такожСтало відомо, як українці поставилися до новорічного привітання Зеленського*** В опитуванні взяли участь 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.

 Раніше повідомлялося, що у разі проведення виборів найближчим часом серед кандидатів на президентський пост лідирує чинний глава держави Володимир Зеленський, друге і третє місце займають співголова партії «опозиційна платформа - за життя» Юрій Бойко і колишній президент Петро Порошенко.