Петро Порошенко / REUTERS

Після допиту у Державному бюро розслідувань екс-президент України, народний депутат Петро Порошенко разом з прихильниками вирушив до Печерського районного суду міста Києва.

Читайте такожБіля ДБР зібралися близько 200 прихильників Порошенка (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, допит екс-президента у ДБР завершився. Порошенко разом з прихильниками вирушив до Печерського районного суду Києва, де о 14:00 має продовжитись судове засідання з обранню йому запобіжного заходу.

Відео дня

На чолі колони йде Порошенко разом зі своїми політичними соратниками з «Європейської солідарності». У колоні - біля тисячі людей.

Акція на підтримку екс-президента продовжиться під Печерським райсудом Києва.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 1 липня, екс-президент України, народний депутат Петро Порошенко прийшов на допит до ДБР.

На мітингу перед будівлею ДБР, він заявив: «Вони звинувачують мене, що я у червні 2014 року віддав наказ на контрнаступ. Я визнаю цю «провину». Вони звинувачують мене, що я віддав наказ військовим кораблям рухатися через українську Керченську протоку. Пишіть: я визнаю цю «провину». Вони звинувачують мене, що я призначаю керівників розвідки. Я визнаю цю «провину».

Також він додав, що визнає «провину» за підписання Мінських угод і за те, що українська церква отримала томос.