Порошенка в Києві облили зеленкою / скріншот

Правоохоронці встановили чоловіка, який сьогодні під час урочистих заходів у центрі Києва облив зеленкою екс-президента України Петра Порошенка.

Як повідомляє Національна поліція, правоохоронці негайно зупинили порушника та доставили до Печерського управління поліції.

Зловмисником виявився уродженець Чернігівської області, 1999 року народження. Наразі з ним проводяться першочергові слідчі дії.

Відео дня

"За даним фактом слідчим Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років обмеження волі", - йдеться у повідомленні.

Телеграм-канал "Столица" оприлюднив фото ймовірного нападника.

t.me/stolytsa

Як повідомляв УНІАН, у Києві облили зеленкою колишнього президента України Петра Порошенка. Це сталося на Хрещатику, після Маршу захисників, який пройшов у столиці. Інцидент трапився біля станції метро"Хрещатик". Невідомі облили Порошенка зеленкою, коли він після Маршу йшов до Кабміну. Політик звернувся за допомогою поліції і поїхав разом з правоохоронцями. Зеленка потрапила на обличчя і" залила " око Порошенка. 

Згодом у мережі показали відео затримання ймовірного хулігана.