Нардеп Дубинський прокоментував вибух на Позняках / фото УНІАН

Відповідальність за чотирьох загиблих через вибух газу на Позняках лежить на чиновниках. Таку думку висловив народний депутат Олександр Дубінський.

«Вже зараз відомо про бездіяльність «Київгазу», куди телефонували мешканці і говорили, що в будинку смердить газом, але служба не виїжджала», - розповів він.

За його словами, вибуху можна було запобігти, а замість цього ми бачимо повну бездіяльність чиновників, які тільки обіцяють забезпечити постраждалих новим житлом.

Відео дня

«Де звільнений начальник «Київгазу»? Хто цей газ контролював? Хто його продавав киянам? Де кадрові рішення щодо КМДА, по заступникам мера, по самому Кличку?», - обурюється нардеп.

Він вважає, що постраждалі навряд чи отримають житло, тому що поки буде вирішуватися їхня проблема, вибори пройдуть і всім на них буде начхати.

«І навіть загиблі не змушують нас прийняти якісь заходи. Я не бачу перспектив для посадок. Тому що якщо справи та будуть відкриті, то сядуть рядові майстри газових мереж. А люди, які відповідають за безпеку в будинках, будуть продовжувати займати крісла заступників Кличка», - прогнозує Дубінський