Дубінський розкритикував владу / фото УНІАН

Замість того, щоб займатися підняттям економіки, влада витратила час на лобістські закони й передачу енергетики Рінату Ахметова.

Таку думку час в ефірі каналу "1+1" озвучив народний депутат (фракція «Слуга народу») Олександр Дубінський.

"За рік при владі ми нічого не зробили, щоб поліпшити добробут людей. І я як частина партії влади не знімаю із себе відповідальності за це. Якби цей рік, який ми витратили даремно на якісь напівпровідники, непотрібні лобістські закони й передачу енергетики Рінату Ахметову, ми витратили на підвищення добробуту громадян, набагато легше було б сьогодні робити будь-які кроки з відновлення миру на території України», – заявив політик.

Відео дня

Читайте такожНардепа Дубінського не пустили на ефір до Савіка Шустера

Разом з тим він зазначив, що не згоден, коли кажуть, що мирні ініціативи президента Зеленського не приносять плодів. Але Україні треба стати суб'єктною стороною в процесі мирних переговорів. 

«На жаль, повернути мир в Україну військовим шляхом не можна і також, ми прекрасно це розуміємо, не можна здатися Кремлю. Але є третій шлях - це економіка. Якби ми сконцентрувалися на економіці, а не на нісенітниці, то вже вийшли б з цієї ситуації й стали б суб'єктними в процесі переговорів», - пояснив Дубінський.

Він наголосив, що зараз, враховуючи економічну слабкість і неможливість забезпечити свою економіку в тому числі через лобістські закони й нездатність СБУ займатися чим-небудь, крім контрабанди, Україна залишається не суб'єктною. 

«Ми не стали економічними господарями України за цей рік, і це частина проблеми, яку необхідно вирішувати», - сказав нардеп.