Зеленський другий термін - перша леді розповіла, чи обговорював президент з нею рішення / instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді Олена Зеленська каже, що її президент з нею не обговорював плани на другий президентський термін.

Про це вона повідомила в інтерв’ю НВ.

Читайте такожПерша леді про переїзд на держдачу у Конча-Заспі: вмовляли та змушували

Відео дня

«Щоб ми сіли з ним вдома і поговорили на тему «як ти думаєш, чи йти мені на другий термін?» — такої розмови не було. І я не думаю, що буде, навіть якщо він ухвалить таке рішення. Якщо він це рішення прийме, значить, він відчуватиме, що не завершив щось розпочате і треба завершувати. Я поки б це не коментувала — не хочу на це налаштовуватися», – відповіла Зеленська.

При цьому дружина президента додала, що намагається про це не думати, а тільки жити сьогоднішнім днем і думати на кілька днів вперед.

Зеленський на другий термін? Що відомо

  • Під час своєї передвиборчої кампанії, зокрема на дебатах з Порошенком на стадіоні «Олімпійський», Володимир Зеленський пообіцяв покинути крісло президента по закінченню своєї каденції. Це  ж він стверджував в інтерв’ю ізраїльським журналітам.
  • «Щодо питання про другий термін. Я казав, що йду на один термін. За 5 років в Україні буде інший президент», - зазначив Зеленський.
  • Водночас у травні 2020 року під час візиту Франції Зеленський відповів, що не проти попрацювати главою держави ще 5 років за умови великої підтримки серед населення.
  • У листопаді на Банковій підтвердили, що президент може піти й на другий термін, «якщо одного терміну не вистачить, щоб відбудувати країну».