Ілюстрація / REUTERS

Більш ніж через рік після випуску своєї передової ігрової консолі, Nintendo може випустити нову модель Switch вже у 2019 році.

Як повідомляє Newsweek, постачальники японської компанії й інші джерела, наближені до неї, розповіли, що Nintendo намагається зберегти конкурентну спроможність Switch на нинішньому ринку. Втім, у компанії досі тривають дискусії на тему оновлення обладнання консолі, а також якою повинна бути її ціна.

Читайте такожКласичну консоль Super Nintendo перевипустять з новою грою

Відео дня

Один з варіантів, який розглядається, - це заміна дисплею. Зараз у Switch використовуються не дуже якісні рідкокристалічні екрани, які поступаються технологіям сучасних смартфонів. Таке оновлення зробило б консоль яскравішою, тоншою і більш енергоефективною. Щодо термінів випуску нової Switch джерела кажуть, що шанувальникам комп’ютерних ігор доведеться зачекати до другої половини 2019 року. Найвірогідніше, нова приставка від Nintendo з’явиться наступного літа.

Читайте такожMicrosoft анонсував нове покоління ігрової консолі Xbox

Втім, на початку цього року повідомлялося, що Nintendo не має планів щодо заміни обладнання у своїх приставках. Замість цього компанія збирається покращити процес виробництва і доставки. Але якщо нові дані правдиві, нічого дивного у випуску нової моделі Switch теж не буде. Власне, Sony PlayStation 4 вперше була представлена у 2013 році, а її більш дешева версія вийшла через три роки після того. Сама Nintendo теж неодноразово випускала оновлені моделі своєї консолі 3DS.