Ілюстрація / REUTERS

Додаток «WhatsApp» від WhatsApp Inc припинить працювати на застарілих операційних системах.

Розробник рекомендує використовувати Android 4.0.3 ОС (або пізніші версії) та iPhone iOS 9 ОС (або пізніші версії), йдеться на сайті служби підтримки.

Читайте такожFacebook будує ціле місто у віртуальній реальності під назвою Horizon (відео)

Відео дня

Також додаток працюватиме у деяких телефонах з KaiOS 2.5.1 і новішими, зокрема JioPhone та JioPhone 2.

«Завантажте WhatsApp і підтвердіть свій номер телефону на одному з цих пристроїв. Майте на увазі, що WhatsApp можна активувати тільки на одному номері телефона одного пристрою. Також зауважте, що на сьогодні перенесення чатів з однієї платформи на іншу неможливий. Проте ви можете експортувати свою історію чатів по е-пошті», – пояснює розробник.

Користувачі Android з версією 2.3.7 та iOS 8 не зможуть створити новий обліковий запис чи повторно підтвердити існуючі акаунти, але самим додатком можна користуватися до 1 лютого 2020 року.

Крім того, розробник припиняє роботу додатка в ОС Windows Phone після 31 грудня 2019 року, WhatsApp може бути недоступний у Microsoft Store після 1 липня 2019-го.

Як повідомляв УНІАН, інтернет-гігант Facebook очікує спроб втручання іноземних суб'єктів у вибори президента США у 2020 році з допомогою інструментів однойменної соцмережі.