Космонавтам МКС пощастило побачити сильне полярне сяйво за всю їхню місію / фото - Twitter Тома Песке

Астронавт Тома Песке показав, як виглядає полярне сяйво, якщо дивитися на нього з борту Міжнародної космічної станції. За словами космонавта, природа зробила йому і його колегам подарунок у вигляді такого видовища, від якого захоплює дух.

Фото полярного сяйва Песке опублікував в Twitter.

Він розповів, що космонавтам МКС пощастило побачити сильне полярне сяйво за всю їх місію. Світіння спостерігалося над Північною Америкою і Канадою. Дивовижні "шипи", швидкі хвилі й велика пульсація - астронавти летіли прямо над центром кільця сяйва.

Відео дня

"Природа вирішила запропонувати нам останній подарунок до від'їзду: найінтенсивніше північне сяйво за всю місію ... Ми пролетіли, приклеївши носи до вікон", - написав Песке.

Коментатори прийшли в захват від побаченого / фото - Twitter Тома Песке

Читайте такожПерша жінка-астронавт з Китаю побувала у відкритому космосіНа фото, які опублікував астронавт, дійсно можна побачити велике полярне світіння, захоплююче дух. Коментатори прийшли в захват від побаченого і подякували космонавту за те, що він показує, як виглядає Земля з борту МКС.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Україні помітили північне сяйво. А в Канаді зняли неймовірне полярне сяйво - яскраво-зелене небо заворожило своєю красою.

Також вас можуть зацікавити новини: