У ТРЦ "Подоляни" у Тернополі 14 липня відкрився кінотеатр Miromax з екраном Onyx від Samsung.

Подібні кінотеатри майбутнього на основі унікальної LED-технології від Samsung уже розпочали свою роботу в США, Китаї, Німеччині.

Так, нова кіномережа Miromax запрацювала ще наприкінці 2020 року в Києві у ТРЦ "Аладдін", це був перший кінотеатр із залом з екраном Samsung Onyx не тільки в Україні, а й у Східній Європі.

Відео дня

У Тернополі - це буде другий такий об'єкт в Україні.

Наразі зал з технологією Samsung Onyx кінотеатру Miromax у ТРЦ "Подоляни" в Тернополі працює з дотриманням усіх обмежень і застережних заходів у зв’язку з пандемією коронавірусу.  Крім того, Miromax вражає ультрасучасним дизайном та автоматизованим обслуговуванням. 

Читайте такожSamsung представила перший у світі надтонкий хромбук (фото)У чому ж технологічна унікальність Samsung Onyx? Так, зображення не проектується на екран чи іншу поверхню, а створюється й відображається безпосередньо самим дисплеєм. Таким чином, виходить контрастна картинка, наповнена деталями й реалістичними відтінками, навіть у найбільш затемнених сценах.

"Кінотеатри майбутнього на основі Samsung Onyx гарантують своїм відвідувачам цілковито новий досвід перегляду завдяки об’єднанню візуальних властивостей LED-технологій із надвеликими екранами для якомога повнішого занурення у віртуальний світ. З огляду на успіх першого такого кінотеатру Miromax у Києві ми цілковито впевнені, що наступний об’єкт у Тернополі глядачі зустрінуть з не меншим ентузіазмом і захватом, що сприятиме подальшому поширенню технології Samsung Onyx в Україні", – зазначив Юрій Тараганський, керівник напрямку B2B компанії "Samsung Electronics Україна". 

Він додав, що пропонуючи альтернативу проекторам, що понад століття були стандартом кінематографічної галузі, компанія Samsung Electronics вкотре довела: вона не женеться за трендами, а створює їх.

Так, протягом багатьох десятиліть основним засобом для показу фільмів у кінотеатрах були проектори – основні пристрої в індустрії, що вірно слугували та знайомили з шедеврами світового кінематографа протягом багатьох років. Та технології не стоять на місці, настав час підняти досвід перегляду фільмів у кінотеатрах на новий рівень – й екрани Samsung Onyx чудово впоралися із цим завданням.

Серед переваг Samsung Onyx:

  • Завдяки цьому екрану кінотеатри отримують високу контрастність і реалістичність зображення з глибокими чорними відтінками
  • Глядачів вражає виняткова якість зображення навіть за слабкого освітлення
  • Samsung Onyx гарантує підтримку HDR
  • Пікова яскравість значно вища, ніж у стандартних проекторів
  • Глядачі оцінять однорідність зображення й відсутність спотворень, як на звичайних кіноекранах.