Дизлайки більше не будуть відображатися під відео для глядачів / фото REUTERS

Відеосервіс YouTube перестане показувати глядачам загальну кількість дизлайків під відео.

Про це повідомляється в блозівідеосервісу.

Після ряду експериментів YouTube вирішив зробити підрахунок дизлайків на платформі конфіденційним. Зміни будуть поступово впроваджуватися у всіх користувачів, починаючи з 10 листопада, а на повне відключення буде потрібен деякий час, але робота вже почалася.

Відео дня

Розробники заявили, що нові правила покликані допомогти користувачам і творцям контенту формувати спільноти, в яких "прийнято поважати один одного".

"Ми хочемо створити інклюзивне і поважне середовище, в якому творці мають можливість досягти успіху і відчувати можливість безпечно виразити себе", – відзначили в YouTube.

Читайте такожInstagram вводити платні підписки

При цьому користувачі все так же зможуть оцінювати відео як "Лайками", так і "Дизлайками". Ось тільки загальне число негативних відміток буде видно виключно авторам контенту в їх особистій "Творчій студії" YouTube. 

Це дозволить їм орієнтуватися в перевагах користувачів.

Як повідомляв УНІАН, раніше Telegram почав тестувати функцію вбудованої реклами у каналах з великою кількістю підписників. Незабаром буде платна підписка, при оформленні якої можна буде відключити рекламні оголошення.