Для користувачів iPhone були додані нові іконки Telegram/фото-REUTERS

У Telegram з'явилося нове оновлення, яке дозволяє проводити групові відеодзвінки. У блозі застосунку також повідомляється і про інші нововведення, які отримав месенджер. 

Режим відеоконференції наразі доступний максимум для 30 учасників, проте незабаром обіцяється збільшення ліміту. Користувачі Telegram, повідомляє компанія-розробник, зможуть вести трансляції лекцій, ігрових стрімів і фестивалів.

Для запуску групової відеоконференції варто лише натиснути на іконку камери в режимі групового чату. Простота інтерфейсу і можливість швидкого створення відеочату роблять Telegram "вбивцею" популярного додатка Zoom.

Відео дня

Читайте такожУ GOG роздають безкоштовно трилогію тактичних рольових ігор ShadowrunВ оновленні від Telegram також представлені: трансляція екрану, поліпшені налаштування шумозаглушення, підтримка інтерфейсу на планшетах і ПК, анімовані фони. Розробники додали в нову версію анімацію при відправці повідомлень, додаткові можливості імпорту стікерів і підказки про актуальність даних. Також з'явилися нові анімовані емодзі.

Для роботи з ботами в месенджері з'явилося спеціальне меню. Розробники ботів зможуть додавати в поле введення підказки і обирати список команд. 

Засновник Telegram Павло Дуров анонсував створення групових відеодзвінків в месенджері ще в квітні цього року. 

Раніше УНІАН повідомляв про те, що у МВС поскаржилися на Telegram і його творця Павла Дурова. Заступник голови відомства Антон Геращенко заявив, що месенджер є майданчиком для збуту наркотичних речовин і краденого майна. Сам же Дуров на запити від українських правоохоронців не реагував.