Порятунок кошеня в метро Харкова / скриншот відео

У харківському метро врятували кошеня. Для цього довелося провести цілу спецоперацію тривалістю 15 годин. 

Про це розповіли в організації "Порятунок тварин Харків".

Кошеня на рейках на станції "Армійська" помітили ще рано вранці 14 грудня. Співробітників метрополітену просили вимкнути напругу, щоб дістати кошеня, але ті відмовлялися. 

Читайте також"Шкуродери": у Херсоні знайшли бездомну кішку з "нацистськими" татуюваннями (фото)Небайдужі громадяни зверталися до поліцейських метрополітену, але й ті ігнорували прохання. 

Поліція також не їхала на виклик, посилаючись на те, що розбиратися з ситуацією повинні поліцейські, що працюють в метро. 

Переговори тривали близько 15 годин. Волонтерам вдалося домогтися того, щоб поліція прийняла заяву про жорстоке поводження з тваринами, і тоді почалася рятувальна операція. На щастя, за цей час кошеня не постраждало. 

Виманити тварину допомогла нехитра приманка. 

"Домоглися того, щоб написати заяву про жорстоке поводження з тваринами. Один з поліцейських метрополітену запропонував спробувати сачок з'єднати зі шваброю. Працівники метрополітену принесли швабру, в сачок ми насипали вологий корм, і приманка спрацювала", - розповіли волонтери.

Врятоване кошеня отримало ім'я Тіна. Кішці близько 3-4 місяців. Зараз вона знаходиться на перетримці, волонтери шукають їй сім'ю.

Кошеня, врятоване у харківському метро / фото Порятунок тварин Харків на Facebook

Вас також можуть зацікавити новини: