Водій вибачився за свій вчинок / ugorod.kr.ua

Вчора близько півсотні учасників АТО прибули на підприємство “Автолегіон-Варванської Ю.В.” для спілкування з директоркою та водієм марштутки №134, який цього дня невдало пожартував над матір’ю загиблого в зоні АТО бійця. 

Про це повідомляє ugorod.kr.ua.

При появі біля свого автобусу людей в камуфляжі водій одразу почав викрикувати свою версію події та заперечувати, що викидав посвідчення за борт маршрутки, а просто вирішив пожартувати і сказав, що воно викинуте через вікно. Дружина загиблого Тамара Григорян в телефонній розмові розповіла, що водій навіть порадив матері йти шукати посвідчення на вулиці.

"Сьогодні мама вирішила проїхати в маршрутці, показала посвідчення. Він його вихватив з рук, почав сміятися та сказав, що викинув його. Каже: "Ідіть та заберіть його на вулиці". Я не розумію, над чим тут сміятися. Що в неї син загинув?" - розповіла Тамара Григорян.

Читайте такожГучна аварія в Кривому Розі: донька загиблої розповіла подробиці про матір

За невдалий жарт водія на підприємстві гості пропонували декілька шляхів розв’язання конфлікту, один з яких відшкодування моральної шкоди матері та відвідування в Бобринецькому районі  сім’ї  та могили Ігіта Гаспаряна. Водій на цю пропозицію погодився. Він знайшов гроші, та бійці разом з водієм попрямували на Бобринеччину. 

Керівництво підприємства дії свого підлеглого засуджують. Директорка автопарку пообіцяла негайно розглянути питання подальшої роботи водія на посаді.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі касир жбурнула АТОшнику в обличчя посвідчення учасника бойових дій.