Патрульні відв'язали чоловіка / фото facebook.com/TarnavskyiOleksandr

Поліція Чернігова відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства та встановлює обставини, за яких в обласному центрі прив'язали до стовпа чоловіка з табличкою "Я - ватник".

Читайте такожУ Чернігові чоловіка прив'язали до стовпа, на груди прикріпили табличку "Я ватник" (відео)

Як повідомляє чернігівська поліція, наразі встановлюються особи, які прив'язали чоловіка до стовпа. "20 липня до поліції надійшло повідомлення, що у Чернігові біля Красного мосту стоїть чоловік, прив’язаний скотчем до дорожнього знаку. На місце події виїхала поліція, яка звільнила чоловіка. Слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції опитала учасників та свідків події та запросила потерпілого до відділу поліції для надання пояснень", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУ НП в Чернігівській області за погодженням з міською прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу ("хуліганство, скоєне групою осіб"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі до чотирьох років.

Як повідомляв УНІАН, 20 липня у Чернігові поліція звільнила чоловіка, який був прив’язаним до стовпа з табличкою "Я - ватник". "Візуально він схожий на особу, яка біля п'яти днів тому кидалася пляшками в стелу з фотографіями загиблих Героїв Небесної сотні. Тоді чоловіка затримали, з ним спілкувалася поліція", - пояснили в поліції.