На росТБ знову сталася перепалка / Скріншот

Російський пропагандист Семен Багдасаров обматюкав українського експерта В'ячеслава Ковтуна під час перепалки про війну на Донбасі.

Жорстка сутичка між ними сталася в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1", передає "Обозреватель".

Суперечка почалася з того, що Багдасаров лицемірно звинуватив українську сторону у вбивстві 11 тисяч людей у зоні бойових дій.

Читайте також"Грошів за цей ролик я не отримував": білорус, який видав собі на росТБ за українця, прокоментував фейк

"Ми воюємо з ІДІЛ, на руках якої вбивство кілька десятків наших людей. А ці (українці. — Ред.) 11 тисяч вбили наших співвітчизників, абсолютно невинних людей!" — вигукнув він.

Однак Ковтун нагадав опоненту, що в число цих 11 тисяч осіб входять й українські військові, які загинули, захищаючи свою країну від агресора. "Наші солдати там в їхньому числі. Яких ваші гібриди вбили", — відповів він Багдасарову.

Ця репліка настільки розлютила рупора Кремля, що він накинувся на нього з матюками і погрозами.

"Ось стій, с*ко, та слухай мене! Ваших солдатів вбили?! Настане час — ми вас так, що від вас ні х*ра не залишиться! Від тебе особисто, придурка, не залишиться нічорта, якщо ти ще раз, тварюко, тут скажеш про наших солдатів, які там нібито гинуть! Мерзенна тварюка, будеш валятися там у мене зараз, зрозумів?!" — кричав в істеричному припадку Багдасаров.

Уточнення Ковтуна про те, що він говорив про загиблих українських солдатів, не остудило пропагандиста й він продовжив грубіянити українцю. "Заткнись, тварюко, та слухай мене уважно!" — вигукнув Багдасаров.

Раніше з виставки "Форум вільної Росії" у Вільнюсі вигнали працівників російських ЗМІ - пропагандистів "Известий".