Затемнення пройде під знаком Лева / фото Pixabay

З точки зору астрології січень 2019 року досить непростий місяць, тому що після сонячного затемнення настає повне місячне затемнення. Його можна буде спостерігати 21 січня на території Європи, Африки і США. Початок затемнення припадає на 5:34 ранку за Гринвічем, а закінчиться воно в 8:51. УНІАН пропонує розібратися, що принесе затемнення, що можна і що не рекомендується робити у цей день.

Що принесе місячне затемнення під знаком Лева

Затемнення пройде під знаком Лева, тому фахівці рекомендують не піддаватися бажанням нагрубити, посваритися або проявити негативні емоції. Всі дії повинні бути спрямовані на підтримку миру у вашому оточенні - як у сім'ї, так і на роботі. Тільки так можна отримати прихильність долі.

Місячне затемнення, яке відбувається одразу ж після сонячного, зачіпає сферу почуттів та особисте життя. Всі емоції, які ви відчуєте у цей час будуть гострішими та інтенсивнішими. З одного боку, це добре, адже в такому стані ми здатні змінити свою долю на краще. З іншого боку, зайвий прояв серцевих поривів може призвести до неприємних наслідків, тому вчіться їх проявляти у відповідний час.

Відео дня

Багатьом у це місячне затемнення захочеться глобальних змін у житті - піти з роботи, переїхати до іншої країни, розійтися зі своїми дружинами. Проте астрологи радять не піддаватися на такі почуття, а якщо щось змінювати у своєму житті, то попередньо зваживши всі за і проти.

Можливі деякі розбіжності і сварки з оточуючими, ви раптом можете відчути невелике роздратування по відношенню до інших людей. Але з іншого боку ви також здатні проявляти надмірну довіру до інших, яку можуть не виправдати. Будьте обережні, адже Місяць найчастіше приглушує пильність і робить гострішими наші емоції.

Як і на кого найбільше вплине затемнення

Найбільше під час місячного затемнення схильні до ризику:

- люди з хронічними хворобами (особливо захворювання ЦНС і серцево-судинні);

- люди, які страждають депресіями і нав'язливими станами;

- недовірливі за своєю природою люди;

- іпохондрики і легко збудливі люди.

Що говорять наукові дослідження про силу затемнень

Згідно з дослідженнями, під час затемнень кількість злочинів, нападів і заворушень не збільшується, проте суїцидальних випадків стає більше. Ці природні явища змушують нас заглиблюватися в себе, тому якщо людина недовірлива, від неї можна очікувати чого завгодно. Багато емоцій відчуваються гостріше і притупляють розум, ми відчуваємо тривожність, ніби саме зараз станеться щось жахливе. Це й стає причиною наших безсонь, конфліктів з оточуючими і самим собою.

У той же час затемнення відкривають у нас проникливість і інтуїцію. Саме тому фахівці радять скласти собі карту бажань, які ви хотіли б здійснити протягом цього року. У цей час ви зможете зрозуміти себе і оточуючих більше, ніж зазвичай, але знову ж сильно заглиблюватися в свою особистість не варто - це може призвести до депресії.

фото wikipedia

Що можна в місячне затемнення 21 січня

Дуже важливо в цей день побути на самоті, подумати про те, чого ви досягли, а що не вдалося, які бажання ви хотіли б втілити в життя і як цього домогтися. Також радять розібратися у своїх внутрішніх конфліктах, що заважає вам отримати щастя і радість. Це не тільки допоможе вам зрозуміти себе, але і заспокоїтися в цей період та знизити тривожність. Не забудьте до самого затемнення скласти список своїх справ, які ви повинні зробити до наступного затемнення.

Астрологи звертають увагу, що до цього дня необхідно помиритися якомога з більшою кількістю людей. Вступати в новий період треба у мирі і злагоді. В іншому випадку це може привести до того, що ваша суперечка затягнеться надовго або зовсім переросте у ворожнечу.

У цей день добре займатися "самокопанням", але у кожне місячне затемнення потрібно звертати увагу на різні аспекти. Цього разу подумайте про своїх ворогів і про те, чому ваші відносини стали такими.

Потрібно переосмислити і відносини з вашими близькими. Які у вас проблеми існують, як їх вирішити, що до цього призводить. Виключіть з ваших відносин нав'язування певної ролі, прагніть до рівноправності з порозумінням і повагою.

Що не можна в місячне затемнення 21 січня

Ні в якому разі не можна бажати комусь зла, проблем або неприємностей, відмовтеся від прокльонів і поганих слів. У цей день всі ваші слова і настанови віддзеркалюються і дають зворотний ефект. Якщо ви, наприклад, бажаєте комусь втратити роботу, то в кінці кінців звільнять вас, а вашого кривдника підвищать. Думайте тільки про хороше і дійте відповідно, і тоді ваше добро повернеться до вас приємними бонусами.

«Самокопання» рекомендують, але захоплюватися їм не варто. Адже одні таким чином можуть загнати себе у депресію, а інші нажити собі нових комплексів. Тому все повинно бути в міру, головне, щоб пізнання самого себе допомагало досягти гармонії, а не розбудити тривогу.

Поради на місячне затемнення 21 січня

- час затемнення благотворно використовувати для відмови від шкідливих звичок;

- рекомендується викидати непотрібні речі, щоб звільнити місце для оновлення;

- затемнення – не найкращий час для організації весіль і розлучень;

- намагайтеся проявляти турботу по відношенню до оточуючих;

- затемнення – гарний час для всепрощення;

- намагайтеся не критикувати оточуючих людей;

- в період затемнення краще не виконувати важку фізичну роботу;

Яким знакам зодіаку варто бути обережніше

Стихія Вогню буде перебувати під ударом в першу чергу. Це стосується представників таких знаків, як Лев та Овен. Стрільцям пощастить більше, тому що ці люди менш імпульсивні. Нещасливими можна вважати всіх, хто не вміє стримувати емоції і неухильно слідувати правилам. Сюди можна віднести Козерогів, Терезів, Водоліїв, Тельців та Раків.

Найменше труднощів і негараздів належить зустріти Дівам, Рибам та Близнюкам. Ці люди вміють відкладати важливі справи, а також регулювати свій настрій самостійно. В самоті їм не нудно і не сумно. Для багатьох цей день буде майже рядовим, але важливо пам'ятати про те, що деякі небезпеки можуть бути прихованими.