28 січня відбувся суд у справі Зайцевої-Дронова / Фото NewsRoom

Прокурор не відкидає справу проти слідчого Волкова, який розслідував ДТП у Харкові за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка Тетяна Доцяк. "Оце так заява, можна сказати сенсація! Більше року після ДТП, прокурори все бачили, експертизи без відповідей приймали, брали до уваги і ґрунтували на них обвинувачення, додавали пом'якшувальні обставини Зайцевій, не додавали обтяжуючі. І нарешті, не виключають провадження", - йдеться у її повідомленні.

Читайте такожМоторошна ДТП у Харкові: журналістка вказала на скандальні нюанси у справі Зайцевої

Відео дня

Напередодні під час судового засідання допитати Волкова в суді вимагав адвокат Дронова, та суддя відмовив.

За словами експертів, саме Волков не передав їм документи, що можуть свідчити про наркотичний стан Зайцевої.

"У суді Федірко проговорилася, що саме Волков телефонував їй кілька разів і говорив, скільки брати сечі та крові - пізніше біоматеріалу чомусь не вистачило для досліджень. Швидкість не встановлена, червоний автомобіль, з яким могли бути перегони у Зайцевої, не знайдено і ще багато чого не встановлено і не знайдено. І я впевнена, сьогоднішня заява прокурорів популістична, вона - аби збити градус перед вироком", - наголосила журналістка.

Як повідомляв УНІАН, 8 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування у справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів.