Кнурці-провісники в Харкові / фото zoo.kharkov.ua

У зв'язку з наступаючим роком Свині за китайським календарем кабанчики Харківського зоопарку "дали прогноз" на наступний рік.

Про це повідомляється на сайті зоопарку. «Рік Жовтої Земляної Свині, якщо орієнтуватися на китайський календар, офіційно набуває чинності 5 лютого. Хто, як не символ року, найкраще може передбачити майбутнє. Такими провісниками виступили наші милі кабанчики Пумба і Намистинка», – сказано в повідомленні.

Як повідомляється, для тварин підготували п'ять коробок з однаковим кормом. На коробках написали різні передбачення, орієнтуючись на стародавні китайські прислів'я та приказки.

Читайте такожСхідний гороскоп на 2019 рік - кому рік Свині принесе удачу

"Прогноз-побажання для харків'ян на 2019 рік: завжди дивіться на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає – натирайте темні, поки не заблищать", – йдеться в повідомленні.

У зоопарку додали, що свинки дуже швидко зробили вибір. "Першою була Намистинка. Її зацікавив навіть не зміст, а сам напис. А ось шлях до вибору Пумби лежав через шлунок. Він вибрав ту ж коробку і вирішив відразу оцінити її вміст: хліб, морква, буряк. У кожній коробці наповнення було однаковим, тому вибір можна вважати об'єктивним і неупередженим", – зазначили в зоопарку.

Раніше повідомлялося, що останній місяць зими принесе чотири небезпечних дня.