Вишинському продовжили арешт до 8 квітня / фото УНІАН

Херсонський міський суд продовжив до 8 квітня термін тримання під вартою підозрюваному в державній зраді керівникові «РИА Новости Украина» Кирилу Вишинському.

Як повідомив кореспонденту УНІАН адвокат Вишинського Андрій Доманський, відповідне рішення було винесено судом, сьогодні, 8 лютого.

«Суд задовольнив клопотання слідства і продовжив термін тримання Вишинського до 8 квітня», - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожУ Росії відкрили справу проти слідчого СБУ за "перешкоджання діяльності" Вишинського

За словами Доманського, адвокати просили змінити для підзахисного запобіжний захід на не пов'язаний з триманням під вартою.

«Я готовий взяти його на поруки. Але суддя Херсонського міського суду Дмитро Гонтар задовольнив клопотання органів слідства», - заявив адвокат.

Також він розповів, що Вишинський уже ознайомився з 16-ма томами порушеного стосовно нього кримінального провадження.

Адвокат додав, що справа Вишинського складається з 25 томів, у кожному приблизно по 500 сторінок. Також є ще шість додаткових томів і відеоматеріали.

Доманський наголосив, що захист подаватиме апеляцію на рішення суду про продовження запобіжного заходу Вишинському.

Як повідомляв УНІАН, затриманому 15 травня 2018 року в Києві Вишинському інкримінують державну зраду і проведення підривної інформаційної діяльності проти України. Його заарештовано за рішенням Херсонського міського суду.

У прес-службі прокуратури АР Крим повідомили, що розглядати по суті справу Вишинського буде один із районних судів Києва.