У Криму зірвалися святкування 23 лютого / фото УНІАН

В окупованому Криму провалилися святкування російського свята "Дня захисника вітчизни". Місцевий "уряд" очікував, що на вулиці вийдуть тисячі людей, однак на вулиці вийшли лише десятки, переважно терористи "ДНР" і російські казаки.

Як повідомляє радіостанція "Говорит Москва", така ситуація спостерігається, наприклад, у Севастополі.

Читайте такожУ Петербурзі феміністки провели акцію протесту проти служби в армії РФ (фото)

Відео дня

"Марші, до яких традиційно приєднувалася більшість городян, виявилися вкрай нечисленними і фактично були зірвані", - йдеться в повідомленні.

Також повинні були початися святкові заходи на честь п'ятої річниці так званої "Російської весни" і п'ятиріччя анексії Криму Росією.

Відзначається, що в "адміністрації" Севастополя це ніяк не коментують.

Водночас, Крим.Реалії повідомляє, що 23 лютого в Севастополі відбулася хода казаків і так званих місцевих "ополченців".

Хода казаків, які приїхали з Криму, була короткою. Російська"влада" Севастополя дозволила членам казацьких формувань і місцевим "ополченцям" пройти колоною 100 метрів по вулиці Леніна до площі Нахімова.

Члени забороненої в Україні організації "Руський блок" роздавали нарукавні пов'язки з назвою організації. На "свято" прийшов колишній керівник "Руського блоку" Геннадій Басов, якому нещодавно пом'якшили кримінальне покарання. Представники незаконного збройного формування "ДНР" розгорнули прапор "республіки", сфотографувалися на його фоні і швидко згорнули, повідомляє видання.

Як повідомляв УНІАН, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров назвав 23 лютого трагічним днем в історії кримськотатарського, інгушського та чеченського народів.