Ілюстрація / REUTERS

Робітники, які постраждали на промисловому гіганті - "Арселорміттал Кривий Ріг" внаслідок нещасного випадку, отримали від 40 до 80% опіків.

Про це розповів завідувач анестезіології та інтенсивної терапії другої міськлікарні Дніпра Дмитро Лещев, передає «Первый городской».

Читайте такожПід Дніпром шість чоловіків провалилися під кригу (відео)

Відео дня

За його словами, всіх чотирьох постраждалих доставили в другу лікарню Дніпра з опіками. Площа уражень на тілі від 40 до 80%. Також у них опіки верхніх дихальних шляхів і ушкодження від пару і вугілля. Всі працівники надійшли у вкрай важкому стані. Зараз медикам вдалося досягти незначного поліпшення – стабілізувати дихання.

Робітники отримали опіки під час роботи в аглоцеху. Під час нещасного випадку постраждали чотири людини. Три жінки 30-ти, 36-ти та 48-ми років, а також хлопець 23 років.

Пацієнтам планують накласти ксенотрансплантанти, які забезпечують відновлення шкірних покривів. За словами лікарів, загроза життю буде зберігатися близько трьох тижнів після опіків.

Як повідомляв УНІАН, у понеділок, 25 лютого, у Кривому Розі на промисловому гіганті - "Арселорміттал Кривий Ріг" стався нещасний випадок, в результаті якого постраждали 4 людини.