Коридор повинен являти собою теплу галерею / фото Facebook/Васючков

В Дніпрі у середній загальноосвітній школі №127 розпочалося будівництво переходу, який об'єднає будівлю навчального закладу з туалетом, який розташовано на вулиці. На будівництво витратять майже 7 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на допис Івана Васючкова у Facebook.

Читайте такожУ Дніпрі на ходу загорілися маршрутка і тролейбус

Відео дня

"Судячи з усього вже восени учні НСШ 127 ходитимуть до вбиральні не по вулиці, а по переходу. У грудні 2018 відбувся тендер, днями почали роботи", - написав Васючков.

Місцеве видання нагадує, що наприкінці минулого року Департамент гуманітарної політики міської ради уклав угоду з ПП "Лана" на будівництво зазначеного переходу. Школа №127 є однією з небагатьох в Дніпрі, яка має вбиральню на вулиці. Відомо, що довжина споруди буде близько 70 метрів. Коридор повинен являти собою теплу галерею, по якій школярі зможуть комфортно ходити в туалет. Вартість такої прибудови підрядник ПП "Лана" оцінив в 6 мільйонів 722 тисячі гривень.

Варто зазначити, що згідно з інформацією з документів в тендері, будівництво триватиме 270 днів. Сама угода була укладена 16 січня 2019 року. Тобто будівництво мають завершити до кінця вересня.