Святослав Секунов / фото: "Фокус"

У Києві в суботу, 16 березня, помер редактор стрічки новин видання "Фокус", журналіст Святослав Секунов.

Про це повідомляється на сайті видання.

Читайте такожРедактор УНІАН Микола Бабич, який помер у лікарні, переніс зупинку серця, кому, крововилив у мозок та інфаркт – родич (фото, відео)

Відео дня

Зазначається, що у Святослава були проблеми з печінкою та язва, а на цьому тижні температура підскочила до 40,5 градуси. У ніч на 16 березня йому стало зовсім погано і мати журналіста викликала швидку. Проте лікарі відмовилися забирати Святослава до лікарні, а мати попросили підписати документ, який підтверджує, що журналісту зробили укол. Виявилося, що вона також поставила підпис під відмовою від госпіталізації.

"Вранці мама Секунова зв'язалася з шеф-редактором нашого сайту Михайлом Багінським. Слава був вже у важкому стані. Міша викликав швидку ще раз. Славу забрали до восьмої лікарні Києва на Оболоні. Він вже був без свідомості і його помістили до реанімації з підозрою на внутрішню кровотечу. Але навіть не зробили УЗД - на вихідних у столичній лікарні немає лікаря. Через пару годин Святослав помер від внутрішньої кровотечі", - повідомив головний редактор "Фокуса" Євген Гордейчик.

Він також зазначив, що планує докласти всі зусилля, щоб лікарі, які були винні в смерті Святослава, "не те щоб понесли заслужене покарання... але хоча б довго згадували, що вони вчинили неправильно і так до людей ставитися не можна".