Негативні хвилі впливають на професійні якості / фото rabstol.net

На цьому тижні почуття можуть завести в глухий кут, а емоційні перепади будуть небезпечними і неконтрольованими.

Астрологи склали прогноз на період з 1 по 7 квітня, передає "Апостроф.Лайм".

Робота

Відео дня

У робочих справах варто дотримуватися обережності. Конкуренти не сплять, вони стежать за кожним вашим рухом. Період несприятливий для кардинальних змін в робочій сфері. Негативні хвилі впливають на професійні якості, навіть те, що ви вмієте робити ідеально, може перестати вам даватися.

Читайте такожГороскоп на квітень: на кого зі знаків Зодіаку чекають успіхи на роботі, а хто винен унікати ризику

Не потрібно сподіватися на власне его в ділових питаннях, краще прислухатися до більш досвідченим колегам. Цей тиждень добре підходить для дрібних заробітків, а ось надбавок або підвищень зараз просити не варто. Складання плану дій допоможе уникнути плутанини. Представники керівних посад зараз можуть опинитися в незручній ситуації, коли підлеглі виявляться розумнішими. Сприйміть це як привід навчитися новому і подякувати співробітникам за нову інформацію.

Відносини

Романтичні вібрації будуть тиснути практично на всіх. Бажання закохатися, кинутися у вир нових відчуттів може збити з правильного шляху. Варто направити свої почуття на тих, хто дорогий і не розпорошуватися на малознайомих людей. Жінки будуть трохи більш спокійні, а ось чоловіків так і тягнути до інтриг.

Якщо втратите щось важливе через хвилинну слабкісь, довго не зможете собі цього пробачити. Аналізуйте всі дії, стежте за реакцією близьких на ваші вчинки. Влаштуйте вдома гарну вечерю, порадуйте близької людини подарунком без приводу.

Читайте такожНа кого чекає успіх: астролог давши гороскоп на квітень для всіх знаків Зодіаку

Здоров'я

У цей період варто активно зайнятися спортом, почати стежити за своїм харчуванням, більше дихати свіжим повітрям. Зараз через зміну погоди багато людей можуть відчувати себе ослабленими. Потрібно пити вітаміни, висипатися, намагатися якомога більше рухатися. Емоційний стан безпосередньо вплине на фізичний.

Якщо будете налаштовані оптимістично, ваш організм теж буде триматися на радісною і приємною хвилі. Приємне спілкування теж буде сприяти гарному самопочуттю, тому оточіть себе тими, хто вам цікавий і важливий.