Петра Очеретяного випустили з-під варти / фото "Інформатор"

Печерський суд Києва випустив з-під варти боксера Петра Очеретяного, підозрюваного в убивстві працівника Управління державної охорони Василя Хмелюка.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прокуратуру Києва.

Зазначається, що Печерський суд Києва розглядав клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (термін спливає 2 квітня -ред), однак у позитивному рішенні відмовив.

Відео дня

"Суд оголосив лише результативну частину; у задоволенні клопотання відмов та обрав йому домашній арешт з 23.00 до 6.00 з обов’язками. Повний текст ухвали буде оголошено 5 квітня", – зазначила речниця прокуратури.

Читайте такожВбивство співробітника УДО в Києві: журналісти дізналися подробиці та показали повне відео конфлікту

У столичній прокуратурі з таким рішенням суду не погоджуються та готують апеляцію.

Як повідомляв УНІАН, 2 січня у центрі Києва, на вулиці Саперне поле на Печерську, виникла сварка між двома чоловіками, в ході якої один з учасників вдарив іншого у щелепу. Від отриманої травми потерпілий, 26-річний співробітник УДО, помер на місці.

Чоловік, якого підозрювали у вчиненні злочину, з місця події зник і лише ввечері 3 січня разом із адвокатом з’явився в Печерське управління поліції. Ним виявився 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу.

Його затримано та оголошено підозру за статтею "Умисне вбивство" Кримінального кодексу. За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.