Багато звернень приходять на офіційні електронні скриньки НСК / Фото з відкритих джерел

Заступник гендиректора НСК "Олімпійський" Віктор Анісімов заявив, що дата дебатів 19 квітня ще не заброньована.

Читайте такожМережа "вибухнула" жартами через аналізи Порошенка та Зеленського

Крім того, він сказав, що заявки на квитки на проведення дебатів в спорткомплексі отримують навіть від іноземців, передає "Страна.ua".

Відео дня

"Дуже багато звернень приходять на офіційні електронні скриньки НСК "Олімпійський", співробітникам і в соціальних мережах. Всі хочуть потрапити, всі просять забронювати - звичайні громадяни України, публічні люди. У тому числі приходять запити з-за кордону, які готові купити квитки, приїхати з-за кордону для того, щоб відвідати дебати", - заявив він.

За його словами, серед охочих придбати квитки були жителі Німеччини та Англії.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, але озвучив ряд умов. Зокрема, дебати мають відбуватися на НСК "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів. Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні.

4 квітня представник виборчого штабу чинного очільника держави Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського разом у медпункті НСК "Олімпійський" здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю. Своє чергою, у штабі Зеленського відхилили пропозицію здавати кров безпосередньо у медпункті НСК "Олімпійський" та заявили, що він прийде здавати аналізи в приватну лабораторію. 5 квітня зранку Зеленський здав кров на аналізи в приватній лабораторії "Євролаб".