Батько дитини забрав хлопчика з відділку поліції / Ілюстративне фото Act For Kids

У Львові дорослі у стані сп’яніння "розважалися" в лісі й не побачили, що хлопчик віком 1 рік 8 місяців пішов від них геть.

Інцидент стався 7 квітня, повідомляє прес-служба поліції Львівщини. Патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Величковського у Львові перебуває дитина з п’яними дорослими.

Читайте такожЖінка народила дитину на вокзалі під Харковом

Відео дня

Офіцери прибули на місце та дізналися від заявників, що вони стали очевидцями, як двоє дорослих "розважалися" в лісі та не побачили, як дитина пішла від них геть. Тоді заявники наздогнали хлопчика й викликали патрульних. Потім з лісу вийшли дорослі, які були в стані сп’яніння та повідомили, що є батьками.

Інспектори встановили, що хлопчику 1 рік та 8 місяців, а жінка - дійсно його мама. Чоловік відношення до дитини не мав.

На 35-річну матір також склали протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків. До відділку поліції прибув батько дитини й забрав хлопчика. Далі справу передадуть до суду.

Раніше однорічний Сашко, якого мати-українка народила і залишила в пологовому будинку Москви, повернувся додому. Кілька місяців його поверненням займалися Одеська обласна служба у справах дітей, поліція та посольство України.