Внаслідок сутичок страждав правоохоронець / фото УНІАН

Під час сутички правоохоронців з активістами організації «АвтоЄвроСила» під будівлею Верховної Ради постраждав працівник поліції.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, медики надають йому необхідну допомогу.

Читайте також"Євробляхери" знову зібралися під Радою: в урядовому кварталі утворився затор

Відео дня

За попередньою інформацією правоохоронців, учасники акції намагалися перекрити рух на перехресті вулиць Шовковичної та Грушевського, а коли правоохоронці спробували врегулювати ситуацію, один із учасників здійснив наїзд на поліцейського.

«Під час затримання правопорушник погрожував порізати собі вени ножем. Аби вгамувати чоловіка, правоохоронці застосували сльозогінний газ», - йдеться в повідомленні.

В поліції зазначили, що водія, який здійснив наїзд на правоохоронця, доставили до Печерського управління поліції, де встановлюють його анкетні дані та отримують пояснення.

Як повідомляв УНІАН, 15 травня близько тисячі активістів організації «АвтоЄвроСила» зібралися біля стін Верховної Ради з вимогою відтермінувати введення штрафів за нерозмитнення автомобілів на «євробляхах». Норми, які передбачають введення штрафів за нерозмитнення автомобілів на «євробляхах», мають набрати чинності вже з 22 травня.

Учасники акції вдовж будівлі парламенту - на вулиці Грушевського - припаркували автомобілі з єврономерами.

Сьогодні, 16 травня, активісти продовжили акцію біля парламенту.