Червень, наприклад, вважається підходящим часом для створення сім'ї \ Фото УНІАН

У Місячному календарі весіль на червень 2019 року різноманітні події завдають певного впливу на весілля і подальше життя у шлюбі. Вибравши найсприятливіший день для весілля, Ви зможете уникнути деяких неприємних моментів у шлюбі, а також знайти гармонію з собою і своїм партнером.

У народної мудрості є своя характеристика кожного місяця з точки зору сприятливості для весілля. Червень, наприклад, вважається підходящим часом для створення сім'ї.

Календар весіль на червень:

6 червня (Вознесіння), 16 червня (Трійця) і останній тиждень невдалі для вибору весільної дати, оскільки вже 24 числа почнеться Апостольський піст, який захопить і першу декаду липня. Згідно з астрологічними прогнозами, молодята, які одружились у період з 17 по 20 червня, ніколи не розлучаться, а їхня взаємна любов з кожним роком буде тільки міцнішати. За місячним календарем протягом цих днів місяць буде йти на спад, що може змусити насторожитися. Але астрологи заспокоюють, кажучи, що таким чином місяць забере з життя подружжя весь негатив.

Відео дня

Сприятливі дні для весілля в червні 2019:

Сприятливими днями для одруження в цьому місяці стануть 2, 8, 9, 12, 15, з 17 по 20 число, 23.

Несприятливі дні для весілля в червні 2019:

Тим, хто вирішив одружитися в червні слід врахувати, що 3, 6, 7, 10, 11, 16, 21, 22, з 24 по 30 число стануть несприятливими для весілля.

Одруження  в перший місяць літа обіцяє молодятам «солодке медове» сімейне життя \ УНІАН

Прикмети на весілля у червні:

Після не занадто «сприятливого» травня, одруження у першому місяці літа обіцяє молодятам «солодке медове» сімейне життя. У народі парам, які часто сваряться-миряться, навіть рекомендують одружитися в червні, щоб згладити «гострі кути» своїх сімейних відносин.

Прикмети про весілля в червні кажуть, що у пари, яка одружилася у цей період, усе життя буде схоже на медовий місяць. Відносини будуть щирими, ніжними і пристрасними одночасно. Між чоловіком і дружиною не згаснуть ті почуття, які переважали до весілля, з кожним роком вони будуть множитися і розгоратися з новою силою. Прикмети весілля 1 і 2 червня свідчать про створення вкрай сприятливого і міцного шлюбу.

Якщо в день весілля в червні йде дощ, то він віщує молодятам міцну сім'ю. Чоловік і дружина будуть йти по життю рука об руку, працюючи над своїми стосунками. В домі завжди буде достаток і благополуччя. Якщо на червневе весілля погода порадувала сонцем і високою температурою, то життя подружжя буде наповнене яскравими барвами. Безліч позитивних подій, розбурхують почуття та інші приємні доповнення до сімейного життя гарантовані. Однак варто врахувати, що яскравими можуть бути не тільки позитивні, але і негативні емоції.

Якщо в день червневого весілля дме сильний вітер, то і відносини між подружжям будуть такими ж. На їхньому шляху буде безліч перешкод, і тільки від їхньої сили волі залежить, чи зможуть вони їх подолати. Чоловік і дружина повинні бережно ставитися до своєї сім'ї, тоді ніякі спокуси не зіб'ють їх з наміченого шляху. Навіть якщо майбутні молодята не занадто забобонні, то червень – це один з найбільш підходящих місяців для весілля.

Вінчання в червні:

Для тих, хто планує і обряд вінчання, місяць червень не найвдаліший. На нього випадають Троїцький і Петрів пости, тому знайти сприятливі дні для розпису і вінчання в один день буває складно. Якщо наречений і наречена планують вінчання, то їм потрібно заздалегідь перевірити православний календар. Наприклад, в 2019 році червень практично не підходить для весілля з вінчанням, сприятливі тільки перші три дні місяця. У них відсутній піст, і можна без докорів совісті веселитися. А з 4 червня починається багатоденний Петрів піст, який триватиме майже до середини липня. В цей час вінчання в церкві не проводяться.

Що стосується червня, то він ідеально підходив для одруження \ УНІАН

Забобони на весілля у червні:

У наших предків були свої уявлення про те, які місяці можна вважати сприятливими для весілля. Що стосується червня, то він ідеально підходив для одруження, але тільки до 20 числа. Саме в цей час року день був максимально довгим, тобто сонце з кожним днем прибувало і трохи довше радувало людей своїм теплом. Після 20 червня весілля намагалися не грати до осені, оскільки небесне світило йшло на спад, а також і польові роботи займали багато часу. Після прийняття християнства почали діяти нові закони. Зокрема, намагаються не грати весілля і в цілому не веселитися на великі церковні свята, за рідкісними винятками.