Останнє фото вбитого поліцейськими Кирила Тлявова / фото Facebook Тетяна Тлявова

Дружина одного з поліцейських, якого підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова, вважає, що у смерті хлопчика винні його батьки.

Дружина Володимира Петровця Ольга, заявила, що батьки не повинні були пускати дитину туди, де стріляють, повідомляє "Сьогодні".

Читайте такожУ Переяслав-Хмельницькому сьогодні будуть прощатися з 5-річним Кирилом, убитим поліцейськими

Відео дня

"З їхнього будинку можна було побачити, що на галявині стріляють. Як вони могли відпустити свою дитину? Я в шоці. Вважаю акції протесту проплаченими", - заявила Ольга.

Вона розповіла, мовляв, того дня її чоловік більшу частину часу проводив зі своїми дітьми, 8-річними доньками-близнючками - годував їх морозивом, водив в піцерію.

"В обід Вова і Ваня (Приходько) віддали дітей бабусям і поїхали на ту галявину. Нетверезим чоловік був на момент затримання, вночі. А хлопчик був поранений ще вдень. Стріляв мій чоловік чи ні — цього я не знаю. Адже Там було ще кілька людей", - сказала Ольга.

Читайте такожПетарди, дім та дитячі іграшки: у Переяславі біля будівлі поліції сталися сутички (відео)

Як повідомляв УНІАН, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних Іван Приходько та Володимир Петровець в нетверезому стані влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевим банкам і іншим предметам, розташованих в місці, де могли знаходитися люди.

Вони влучили в 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Патрульні підозрюються у грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та умисному вбивствы малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

4 червня, суд обрав запобіжний захід обом підозрюваним у вигляді утримання під вартою до 30 липня без альтернативи внесення застав.