Спеціальна вода для дітей «Малиш», яку випускає Хорольський завод дитячих продуктів харчування, повністю відповідає підвищеним вимогам по контролю якості води для дітей. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

По-перше, вода ТМ «Малиш» не піддається штучній мінералізації, а також не містить консервантів і антибіотиків. Вона видобувається з власних артезіанських свердловин глибиною 175 м і має природно збалансований склад. Самі свердловини розташовані безпосередньо на місці виробництва, що дозволяє зберегти всі корисні властивості води, необхідні для зростаючого організму дитини.

По-друге, у воді ТМ «Малиш» низький вміст іонів, адже їх надмірна кількість може спровокувати порушення водно-сольового балансу. А це, в свою чергу, може викликати небажану затримку води в організмі малюка.

Відео дня

По-третє, спеціальна вода абсолютно безпечна на мікробіологічному рівні (гарантована відсутність шкідливих домішок і мікроорганізмів), адже вона часто використовуватися для приготування дитячих сумішей, каш, розведення чаю тощо.

У прес-службі також зазначають, що на Хорольському заводі введена і сертифікована інтегрована система управління якістю та безпекою ISO, HACCP та HALAL, що відповідає вимогам міжнародних стандартів.

Нагадаємо, раніше воду ТМ «Малиш» вшанував своєю відзнакою Центр експертиз «Тест».