Вперше в Україні сервіс онлайн-кредитування MyCredit розіграє новий Citroen C3 в рамках літньої акції "Рулимо в літо". Розіграш автомобіля пройде 5 вересня 2019 року в прямому ефірі на офіційних сторінках сервісу в соціальних мережах. Автомобіль буде розіграний методом жеребкування.

Претендувати на головний приз можуть абсолютно всі клієнти MyCredit, які оформили позику в сервісі за період дії акції - з 01.06.2019 по 31.08.2019, та накопичили мінімум 50 балів. Кожні 50 балів - 1 шанс виграти автомобіль Citroen C3. Постійні клієнти MyCredit отримали бали за весь час користування сервісом, а новачків чекає приємний сюрприз - welcome-бали, які дозволять чесно конкурувати з постійними клієнтами. Таким чином, шанс виграти машину є у кожного.

В акції "Рулимо в літо з MyCredit" передбачений відкритий рейтинг учасників: накопичені бали можна побачити в особистому кабінеті і відстежувати свою позицію у відкритому рейтингу на сайті MyCredit.ua. Рейтинг оновлюється кожні 24 години і ви завжди можете дізнатися, скільки потрібно набрати балів для потрапляння в ТОП.

Відео дня

Нагадаємо, що MyCredit - сервіс онлайн-кредитування, що працює на ринку України з 2016 року. За три роки роботи компанія двічі отримала нагороду "Кращий сервіс онлайн-кредитування" в рейтингу PaySpace Magazine, звання "Краще підприємство країни" в рейтингу "Зірка якості". На сьогоднішній день клієнтами сервісу є понад 170 тисяч українців.

Взяти участь і дізнатися деталі акції можна на сайті MyCredit.ua.