Рух транспорту на Хрещатику перекриють із 7.00 ранку / Фото УНІАН

До святкування Дня прапора і 28-ої річниці Дня Незалежності в центрі Києва та на низці вулиць обмежать рух транспорту.

Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації.

23 серпня з 7 ранку до закінчення заходів рух транспорту заборонять на Хрещатику (від вул. Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної) під час церемонії урочистого підняття прапора України біля КМДА.

Відео дня

Читайте такожРадикали могли готувати вибух на фестивалі «Кварталу 95» під Сумами до Дня незалежності – СБУ

23 серпня до 18.00 год. і з 7.00 по 13.00 год. 24 серпня транспортний рух перекриють на Русанівському бульварі (біля пам’ятника Гоголю, а також на перехресті Русанівської набережної і бульвару) у зв’язку з проведенням забігу у вишиванках.

24-25 серпня заборонять рух автомобілів на Володимирській (від Великої Житомирської до Десятинної) на час проведення Мистецького фестивалю до Дня Незалежності.

28 серпня з 9.00 по 12.00 год. тимчасово заборонять автомобільний рух на Повітрофлотському проспекті, 25 на час проведення заходу, присвяченому пам’яті загиблих і зниклих безвісти бійців за незалежність України.

Як повідомляв УНІАН, українські військові отримають по 1-2 тисячі гривень премії на День Незалежності. За словами міністра оборони Степана Полторака, по 1 тисячі гривень отримають військовослужбовці строкової служби і курсанти, по 2 тисячі гривень – військові, які у 2019 році воювали і воюють на передовій.