Андрій Загороднюк заявив, що буде безжальний до корупції / скріншот

Новопризначений міністр оборони Андрій Загороднюк назвав три пріоритети в роботі на посаді міністра оборони: зосередити увагу на простому військовому, перехід на стандарти НАТО та боротьба з корупцією.

Про це він заявив під час його представлення на посаді президентом. Захід транслювався Офісом глави держави у Facebook.

Читайте такожДоба на Донбасі: бойовики обстріляли цивільну інфраструктуру на КПВВ «Майорське»

Відео дня

«Перший пріоритет – це військовослужбовець… другий – це перехід на стандарти НАТО, але справжній. Віддамо належне і Генштабу, і Міноборони, і всім силам оборони. Велика робота була проведена на перехід до стандартів НАТО, але вона тільки почалась, якщо казати конкретно. Третє – це боротьба з корупції. Тут ми будемо абсолютно безжальні в розумному варіанті», - заявив він.

Загороднюк запевнив, що буде у своїй роботі послідовним та буде «йти до кінця».

Як повідомляв УНІАН, 29 серпня Верховна Рада України підтримала кандидатуру Андрія Загороднюка на посаду міністра оборони.

Загороднюк – екс-керівник проектного офісу реформ Міноборони, навчався у Київському національному університеті ім. Шевченка, Університеті Ворика та Оксфордському університеті. Має більш як 16 років досвіду роботи на керівних посадах у гірничо-видобувній і виробничій галузях. З 2014 року – громадський активіст, волонтер Збройних сил України.

На початку липня президент Володимир Зеленський призначив Загороднюка своїм позаштатним радником.