21 вересня на пункті пропуску "Гребенне - Рава-Руська" затримали колишню дружину Князєва / фото twitter.com/straz_graniczna

Окружна прокуратура Замостя підтвердила факт затримання на кордоні з Польщею трьох українців, як намагалися ввезти до Польщі 500 тисяч євро без декларування.

Незадекларовані гроші виявили польські прикордонники, повідомив речник окружної прокуратури Артур Шикула, передає Польське радіо.

Читайте такожКнязєв прокоментував повідомлення про "затримання" його екс-дружини на кордоні з Польщею

Відео дня

"Затримано чотирьох осіб у зв’язку із підозрою у вчиненні злочину з відмивання брудних грошей. Слідство у цій справі веде окружна прокуратура Замостя", - йдеться в повідомленні.

За його словами, затримання відбулось у суботу, 21 вересня, на пункті пропуску "Гребенне - Рава-Руська". Прикордонники затримали трьох громадян України та одного громадянина Хорватії. З огляду на інтереси слідства, польська прокуратура не розголошує прізвищ затриманих і не подає додаткових подробиць у цій справі.

Як відомо, у ЗМІ з'явилася інформація, що колишню дружину Князєва затримали на польському кордоні при спробі провезти незадекларовані 650 тис. євро.