Навчання триватимуть впродовж трьох днів / фото УНІАН

У Тернополі під час проведення впродовж 29-31 жовтня антитерористичних тактико-спеціальних навчань можливе запровадження особливого режиму.

Як повідомили УНІАН у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю управління Служби безпеки України в Тернопільській області, навчання пройдуть у кількох локаціях міста та на його околицях.

Зазначається, що відпрацювання силовиками навчальних завдань в рамках антитерористичних тактико-спеціальних навчань відбуватиметься в умовах наближених до реальних, що передбачає залучення спецтехніки і озброєних правоохоронців.

Відео дня

«В СБУ попереджають, що на період проведення навчань на окремих територіях міста можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху автотранспорту і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо», - поінформували в управлінні.

Також у відомстві звернулись до жителів та гостей міста з проханням із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на вимоги правоохоронців. В СБУ підкреслили, що усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.